Bouwen met Zorg.

wie is BRW

Mijn naam is Reinnier Wender. Mensen voorthelpen met hun bouwplannen zit in mijn genen. Ik ben afgestudeerd als bouwkundige en heb meer dan 25 jaar ervaring in de sector woning en utiliteitsbouw waardoor ik alle facetten van het bouwen ken. Vanaf het idee tot en met de nazorg overzie en beheers ik het totale bouwproces als geen ander. Mijn kennis en ervaring wil ik graag inzetten om kwaliteit te leveren conform uw wensen ten aanzien van uw bouwplannen. Dat is BouwRegisseur Wender en daar plukt ú de vruchten van.

signature_donker

Lees meer over de toegevoegde waarde van BouwRegisseur Wender

werkt onder andere voor …

Team Fysio

Team Fysio

Zorggroep Raalte

Zorggroep Raalte

Baalderborg Groep

Baalderborg Groep

Vechtdal College

Vechtdal College

Fysio Schmitz

Fysio Schmitz

PLT

PLT

Intersport

Intersport

Medisch Centrum de Kievit

Medisch Centrum de Kievit

Gezondheidshoes

Gezondheidshoes