Iniatief fase

K

Geen vorige fase

In deze fase wordt uw idee voor een project nader onderzocht en uitgewerkt in een plan van aanpak. Deze fase vormt de basis voor een succesvol vervolgtraject.

Samen met u brengen we uw eisen én wensen in kaart om zo de juiste kaders en vertrekpunten te kunnen bepalen. Een eerste schetsontwerp maken hierbij uw plannen tastbaarder.

Om het gehele traject zo effectief mogelijk te laten verlopen zal ik nu al belangrijke zaken tegen het licht houden. Denk hierbij onder andere aan locatie onderzoek, haalbaarheidsonderzoek, bestemmingsplantoets, risico analyse, globale planning, duurzaamheidseisen en mogelijke subsidies. Deze ga ik zorgvuldig in kaart brengen. Ook maken we heldere afspraken over ‘wie doet wat’ en bepalen we samen welke partijen we bij het project zullen betrekken. Hierdoor krijgt u een goed beeld hoe ik voor u het maximale uit het project kan halen. Want het gaat niet alleen om de kosten, maar ook om wat het oplevert.

Pas nadat we het plan van aanpak hebben goedgekeurd geeft u het startsein voor de volgende fase, de voorlopig ontwerpfase.

<div class="chevrongrijs"></div>

zorgzame bouwbegeleiding in het totale bouwproces.

signature_donker

werkt onder andere voor …

<div class="yellowdash"></div>
Team Fysio

Team Fysio

Zorggroep Raalte

Zorggroep Raalte

Baalderborg Groep

Baalderborg Groep

Vechtdal College

Vechtdal College

Fysio Schmitz

Fysio Schmitz

PLT

PLT

Intersport

Intersport

Medisch Centrum de Kievit

Medisch Centrum de Kievit

Gezondheidshoes

Gezondheidshoes