2. Voorlopig ontwerp

Op basis van het plan van aanpak uit de initiatief fase wordt het programma van eisen en wensen verder opgesteld. Dit programma wordt vertaald in een passend ontwerp met aandacht voor esthetica, functionaliteit, energielast en materiaaltoepassingen.

Tijdens deze fase zullen ook tijdig de constructeur, installatie adviseur en eventueel een subsidie adviseur bij het project worden betrokken. BouwRegisseur Wender zorgt voor de juiste afstemming tussen alle betrokken partijen. Zo heeft u slechts te maken met één contactpersoon die voor u het totale proces bewaakt.

Het voorlopig ontwerp wordt zorgvuldig getoetst aan de hand van het programma van wensen en eisen. Ook zullen we beoordelen of het plan past binnen het bestemmingsplan en regelgeving. Met een volledig gespecificeerd kostenoverzicht zal ik de projectkosten voortdurend bewaken.

Heeft u te maken met huurders of kopers als eindgebruikers van het gebouw? Dan is het raadzaam deze al in deze fase te betrekken bij uw plannen door middel van een zogenaamd klantakkoord.

De voorlopig ontwerpfase volledig doorlopen? Dan zal deze helder worden samengevat waarna u ‘groen licht’ geeft voor de volgende fase, de definitief ontwerpfase.

<div class="chevrongrijs"></div>

zorgzame bouwbegeleiding in het totale bouwproces.

signature_donker

werkt onder andere voor …

<div class="yellowdash"></div>
Team Fysio

Team Fysio

Zorggroep Raalte

Zorggroep Raalte

Baalderborg Groep

Baalderborg Groep

Vechtdal College

Vechtdal College

Fysio Schmitz

Fysio Schmitz

PLT

PLT

Intersport

Intersport

Medisch Centrum de Kievit

Medisch Centrum de Kievit

Gezondheidshoes

Gezondheidshoes