4. Bouwvoorbereiding

De uitvoering wordt in de ‘startblokken’ gezet. Ter voorkoming van verrassingen tijdens of na de bouw zal het gehele plan op tal van punten worden gecheckt en waar nodig aangepast. In deze fase zullen de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet om een soepel verlopende uitvoering te kunnen garanderen.

De juiste uitvoerende partijen selecteren

In het geval er tot nu toe nog geen uitvoerende partijen bij het project zijn betrokken dan zullen we die nu gaan bepalen. Met actuele kennis van de markt selecteren we hiervoor aannemers die op dit moment het meest geschikt zijn voor uw bouwproject (uitvraag). Maar ook met uw persoonlijke argumenten en voorkeuren zal terdege rekening worden gehouden. Uiteindelijk bepalen we samen welke partijen we zullen benaderen voor de uitvoering.

Contract

BouwRegisseur Wender zorgt er voor dat er een uitgebreid uitvoeringscontract wordt opgesteld. Hierin zijn administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden nauwkeuring omschreven vastgelegd. Ook de datum van oplevering zal in deze fase worden bepaald. Een goed contract is het belangrijkste onderdeel van de samenwerking met uw aannemer.

Afstemming en correspondentie

Afspraken en afstemming met lokale overheden zullen worden vastgelegd en bewaakt. Maar ook het tijdig informeren van de buurt verdient aandacht.

<div class="chevrongrijs"></div>

zorgzame bouwbegeleiding in het totale bouwproces.

signature_donker

werkt onder andere voor …

<div class="yellowdash"></div>
Team Fysio

Team Fysio

Zorggroep Raalte

Zorggroep Raalte

Baalderborg Groep

Baalderborg Groep

Vechtdal College

Vechtdal College

Fysio Schmitz

Fysio Schmitz

PLT

PLT

Intersport

Intersport

Medisch Centrum de Kievit

Medisch Centrum de Kievit

Gezondheidshoes

Gezondheidshoes